Beck og Jørgensen – ”grøn” maling i alle farver

Finder du det også svært at hitte rede i, om miljøet, prisen eller kvaliteten vægter mest? Så fortvivl ej – Malingtapet tilbyder Beck og Jørgensen maling, der på forhånd har taget de svære valg for dig. Og det viser sig endda, at ingen af værdierne er nedprioriteret – tværtimod.

Beck og Jørgensen er et firma, der om nogen forstår at tilgodese både dit og miljøets behov. Firmaet tilbyder nemlig over 100 forskellige produkter, hvoraf flere af dem er tildelt miljømærket ”Blomsten”. Et mærke, der er din garanti for god kvalitet og miljømæssig omhu. Vil du have fingrene i disse produkter, skal du blot vælge et af følgende:

beck og jørgensenB&J 3 loftsmaling, glans 3

B&J 5 vægmaling, glans 5

B&J 7 vægmaling, glans 7

B&J 10 vægmaling, glans 10

B&J 25 vægmaling, glans 25

Pari-Dan acrylemaille 784, glans 30

Pari-Dan acrylemaille 786, glans 50

Og ønsker du at fuldføre konceptet til perfektion, anbefales der, at Guldberg penselrens samt Dalapro Nova Sprøjtespartel benyttes til opgaverne. Disse bærer nemlig det fornemme Svane-mærke. Fælles for mærkerne er dog, at priserne ikke ændres heraf – tværtimod. Produkterne findes i enhver prisklasse.

Og ambitionen er bestemt at få endnu flere miljømærkede produkter, således indholdet af pigmenter, opløsnings- og konserveringsmidler begrænses. På den måde tilgodeses både miljø og de, der lever i det. Derudover er målsætningen, at energiforbruget i produktionen minimeres, og naturligvis, at den høje kvalitet bibevares. En kvalitet, der indebærer en dækkeevne på mindst 8 m2 pr. liter, god vedhæftning og høj slidstyrke.

Som leverandør for grøn maling i alle farver lever vi derfor op til Beck og Jørgensens værdier: kvalitet og funktionalitet. Beck og Jørgensen er nemlig medlem af både Dansk Industri og brancheforeningen Danmarks Farve-og Limindustri. Dertil kommer en lang række interesseorganisationer – herunder VinduesIndustrien og British Woodworking Federation.

Kvalitet over landegrænsen

Beck og Jørgensen går næppe på kompromis med kvaliteten, hvilket er en succesfaktor i og med, at det ikke blot er vi danskere, der nyder godt af de kvalitetsstemplede produkter. Firmaet eksporter nemlig til en lang række europæiske lande, og handlen herhjemme såvel som i udlandet sker gennem leverandører såsom Malingtapet.

(Klima)Klar service

Som medlem af KlimaKlar, et klimasamarbejde med Gladsaxe Kommune, er Beck og Jørgensen klar til at gøre en indsats for at reducere CO2-udledningen. Noget, der unægtelig må anses for værende meget vigtigt. Noget, der dog også anses for værende, om muligt, mere vigtigt, er kundeservicen. Beck og Jørgensens salgspersonale er nemlig undervist i både produkter og behandlingssystemet, hvorfor du aldrig skal tvivle på at få et brugbart svar – heller ikke, hvis spørgsmålet er mere teknisk. Dertil har Beck og Jørgensen nemlig også konsulenter til rådighed, og synes malerpaletten lidt uoverskuelig, så fortvivl ej – tonelaboratoriets specialuddannede personale står klar til at hjælpe dig med farvevalget.

Samarbejdende udvikling

Beck og Jørgensen er et professionelt firma, der sågar indeholder egen udviklingsafdeling. En afdeling, hvor der bliver taget hånd om malingen, og hvor man ikke er bleg for at nyde godt af samarbejdets fordele. Firmaets primære kunder udvikler nemlig i samarbejde med Beck og Jørgensen kvalitetsmaling til dig, og grundet rådføring og samarbejde med Danmarks bedste råvareleverandører, er deres viden om såvel teknologier som råvarer altid opdateret ned til mindste detalje. Et malerfirma som Beck og Jørgensen går nemlig næppe på kompromis med detaljerne, hvilket certificeringer tydelig viser. Siden 1892 har firmaet nemlig været leverandør til malerfaget, og den årelange erfaring har mundet ud i miljøcertificeringen i forhold til DS/EN ISO 14001 samt arbejdsmiljøcertificeringen, der følger DS/OHSAS 18001. Med andre ord kan du være sikker på, at alt foregår efter bogen, og deres eget miljøstyringssystem, og derfor oplever man aldrig, at hverken kunde, miljø, partner eller arbejder bliver overset.

Orden gennem tre generationer

Servicen og kvaliteten rækker langt tilbage, og i dag ledes B&J af 3.generation i Jørgensen-familien. Den nuværende leder, Michael, har altså så at sige firmaets blod i årene, og derfor må man forvente, at ordenssansen er arvet fra hans farfar Fritz Jørgensen, medstifter af B&J. Allerede tilbage i starten af 1900-tallet var man nemlig næppe i tvivl om, at professionalisme og kvalitet var nøgleordene for Beck og Jørgensen. Nøgleord, der sidenhen er videreført i generationerne.

Larco og Lakgruppen

I 2010 overtog Beck og Jørgensen firmaet Larco, der gennem flere årtier har været kendt for at producere og udvikle innovative løsninger for dig, der mangler produkter til industriel overfladebehandling. Produkter, der den dag i dag videreudvikles af Beck og Jørgensen – find dem under mærket ”Larco”. Videreudviklingen har blandt andet medført, at Larco nu ikke blot tilgodeser træindustrien men også tilbyder løsninger til helt nye materialer – herunder komposit.

Til at varetage salget heraf, samarbejder Beck og Jørgensen med den såkaldte Lakgruppe, der med sin brede viden indenfor faget, giver firmaet endnu et kvalitetsstempel.

Mere end 50 forhandlere

Antallet af forhandlere viser tydeligt Beck og Jørgensens værd, og enhver leverandør er stolt af, at B&J’s fornemme produkter indgår i deres salgskatalog. Derfor opleves der, at salget af Beck og Jørgensens maling foregår fra 15 kundecentre samt 7 grossister, og det danskproducerede maling er altså spredt til hele landet. Produktudviklingen og administrationen foregår dog på Beck og Jørgensens fabrik i Søborg – lidt uden for København. Beck og Jørgensen har med andre ord ikke blot 80 medarbejdere, der vil stå inde for produktet. Det vil en utrolig lang række leverandører – med god grund.

Beck og Jørgensen – bedst og billigst

Derfor er det ganske fordelagtigt, at Malingtapet tilbyder den billigste pris på markedet. Så om end du ikke tænkte, det var muligt, så stoppede fordelene altså ikke ”blot” ved kvalitet og miljøomsorg. Ofte ser man nemlig desværre, at priserne stiger i takt med, at fluebenene krydses af ved netop miljøhensyn og kvalitet, men ikke hos os. Vi sørger for, at du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten grundet en for høj pris. Malingtapet er stolte af at levere maling fra B&J, der også foretrækkes blandt malermestre. Derfor kan det synes svært at finde argumenter, der ikke vil sælge malingen fra Beck og Jørgensen. Malingen fra Beck og Jørgensen forkæler nemlig både miljøet, dine omgivelser, dine øjne, din pengepung og naturligvis dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *