Byg din drømmebolig

Drømmer du om at bygge din egen bolig? Så er du ikke alene, og du behøver ikke at lade det blive ved drømmene. Der er nemlig mange muligheder for at skabe din helt egen bolig, som opfylder alle de drømme, som du har. Start med at skrive dine ideer og ønsker ned, og find plantegning her. Det er nemlig en god ide at have dig et overblik over, hvad du forventer af din kommende bolig, inden du tager kontakt til et byggefirma.

Fem gode overvejelser

Herunder følger fem gode punkter, som du bør overveje, inden opstart af dit byggeprojekt.

  1. Hvor stor er din byggegrund, og er der særlige udfordringer eller muligheder på den? Måske hælder den, måske er der en lille sø, eller noget andet, som der skal tages højde for, når du laver en plantegning?

  2. Hvor mange plan skal dit hus have? Er der behov for at søge om ekstra tilladelser hos kommunen? Hvis der er, så kan du få god hjælp af et byggefirma, for de ved lige præcis, hvilke regler som gælder.

  3. Hvor stort skal dit hus være, hvor mange værelser vil du gerne have, og skal der være særlige arkitektoniske udformninger på det? Hvis du har nogle helt specifikke drømme eller ønsker, så er det godt at du har skrevet dem ned, så du er klar til at snakke med byggefirmaet om dem.

  4. Hvornår vil du gerne bygge? Har du et specifikt tidspunkt, hvor du gerne vil have, at din bolig står klar? Det har noget at sige i forhold til, hvor hurtigt du skal ud af starthullerne med plantegningen.

  5. Hvem kan hjælpe dig, hvad er dit budget, og hvor meget vil du gerne stå for selv? Det er også en god ide st have afklaret med dig selv, inden du skal snakke med byggefirmaet.

Når du er igennem de fem punkter, så tag kontakt til at byggefirmaet og kom i gang.