3 ideer som du kan forbedre dit køkken med

Handcrafted interior

Når man kommer til at sidde og kede sig en dag, så kender mange mennesker sikkert godt til følelsen af, at ens fingre begynder at krible efter at lave et eller andet projekt for at fordrive tiden. Når man er i dette humør, så kan man nemt komme til at sidde og fokusere på de ting i ens hjem, som trænger til at blive opfrisket.

Ofte kan du lave mange små og gode forbedringer selv ved at være lidt kreativ. Men hvis du dog ikke er den kreative type, men stadig gerne vil have et ”hjemmelavet” præg i dit hjem og køkken, så kan du kigge på et håndlavet køkken hos HCI, sådan at du kan få dit drømmekøkken.

Uanset om du er til professionelle ”hjemmelavede” løsninger, eller dine egne diy-projekter, så kan du finde inspiration herunder.

1. Vælg et køkken med handcrafted interior

Nogle gange kræver forbedringer i ens hjem og specielt ens køkken, at man får skabt nogle løsninger, som er designet specifikt til én selv og ens hjem. Hvis du derfor gerne vil have nogle optimale og perfekte løsning til dit køkken – eller hjem generelt – så bør du gå efter handcrafted interior.

Handcrafted interior laver møbler, som bliver snedkereret specifikt til dig. På denne måde kan du få opfyldt dine egne personlige drømme og behov, hvilket helt klart er en stor fordel. Skulle det dog være mere end et enkelt møbel eller to, som du mangler, så laver de også hele køkkener, hvormed du snildt kan få udlevet dine køkkendrømme på denne måde.

2. Genbrug brugte konservesdåser til opbevaring

Hvis du er mere til at lave et diy projekt, hvorfor så ikke være lidt miljøvenlig samtidig og bruge nogle af de remedier, som du allerede har liggende hjemme i køkkenet. De fleste mennesker smider sikkert de brugte konservesdåser fra for eksempel flåede tomater, kokosmælk og lignende ud, men du kan faktisk bruge dem til at skabe masser af smart opbevaring i dit køkken.

Efter en grundig rengøring kan du nemlig pynte dåserne med hvad end, du nu lige har lyst til. Det kan være med papir, maling, glimmer eller noget helt fjerde. Dernæst kan du så stille dåserne i køkkenet eller endda hænge dem op på væggen. I dem kan du opbevare alt fra køkkenredskaber til en lille fin plante.

3. Lav dine egne grydelapper

En anden god ting at have i køkkenet er nogle gode grydelapper. Og hvis du nu er bare en lille smule god med strikkepinde eller hæklenål, så er dette endnu et projekt, som du sagtens selv kan lave. Alt du skal bruge til dette er nemlig noget lidt tykt garn, og så selvfølgelig strikkepinde eller en hæklenål.

Det er vigtigt, at du går efter noget tykt garn, da det netop skal beskytte dine fingre imod varmen fra de ting, som du tager ud af ovnen. Her er almindeligt bomuldsgarn ganske enkelt for tyndt, og kan ikke beskytte dig tilstrækkelig. Udover det så er det ellers bare helt op til dig at vælge det design, som du bedst kan lide.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *