Nye Teaktræ vinduer

Nye Teaktræ vinduer

Hvor kan man få nye teaktræ vinduer?

Teaktræ benyttes i stor stil til både nye vinduer og døre, da der er mange fordele ved at benytte den. En af de mest klare fordele ved det er selvfølgelig udseendet og det, at det ikke kræver megen pleje; ergo er det nemt at holde ved lige. Dog er der én ulempe, der godt kan skræmme en del væk, der er prisen, men til gengæld så får man noget for pengene. Hvis man ønsker at investere i nogen teaktræ vinduer, så er det muligt at finde adskillige forhandlere online, der tilbyder et stort udvalg af teaktræ vinduer. Det er blandt andet muligt at finde virksomheder, der kun specialiserer sig i denne type vinduer (for eksempel Teak-vinduer.dk), men det er ligeledes også muligt at finde forhandlere, der tilbyder op til flere forskellige typer af træ, hvor en af disse forhandlere er Amanda.dk.

Hvad er teaktræ?

Nye Teaktræ vinduer
Nye Teaktræ vinduer
Teaktræet, der også går under navet Tectona grandis, er stort, løvfældende træ (dvs. taber bladene hvert efterår) med en kuplet vækst. Selve træet er primært kendt som værende leverandør af yderst populært tømmer i høj kvalitet. Teaktræet stammer fra og hører oprindeligt hjemme i monsunregnområderne i henholdsvis Indien, Burma, Laos, Thailand og Malaysia. Dog er træet at finde langt flere steder, da det er blevet naturaliseret overalt i det tropiske Asien. I Indien findes Teaktræet sågar i blandede skove, der består af mange forskellige typer træer og planter.

Selve træet stamme er ret og cylindrisk i næsten hele længden, hvor grene er svære og højtsiddende. Disse grene bærer nogle store blade, der på oversiden er fløjshåret og græsgrøn, mens undersiden er sølvgrå. Teaktræet blomstrer, dog først efter det 20. leveår, hvor dette foregår umiddelbart efter regntiden. De store hvide blomster har eftersigende en behagelig duft. Træet producerer ligeledes spiselige frugter i store mængder.

Som tidligere nævnt er træet blandt andet leverandør til kvalitetstømmer, men selve den art af træ har ligeledes en lang række andre lokale anvendelser. Træet forskellige dele bliver blandt andet hyppigt brugt til medicinsk brug, hvor de forskellige dele har hver deres effekt på menneskekroppen. For eksempel så benyttes barken mod bronkitis og hudsygdomme, samt meget andet.

One thought on “Nye Teaktræ vinduer

  1. Mit Hus i Kongens Lyngby fik i 1998 Outrup Vinduer og Døre i 3 Etager.Jeg var meget tilfreds med dem,fordi Huset blev TÆT og TYVERISIKRET.—Da jeg blev syg,har nogle Abor solgt Huset,og det var aldeles ikke nødvendigt.—Nu har jeg Lyst til at bygge et helt nyt Hus,,men det er ikke til at have med at gøre,p.Gr.af den Skattepolitik,som ukyndige Politikere fører iDanmark.
    Med 93 5/12 lyngbyske Hilsener.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *