Nye vinduer i gammel stil

Nye vinduer i gammel stil

Nye Vinduer i klassisk stil

Nye vinduer i gammel stil
Nye vinduer i gammel stil

Der eksisterer et hav af forskellige byggestile og ligeledes et hav af forskellige vinduestyper, der har hvert deres unikke udtryk.

Står du tilfældigvis og søger nye vinduer, så kan disse i højere grad være med til at ændre udseendet og dermed udtrykket på dit hus. Søger du tilfældigvis nye vinduer i gammel stil, så har hjemmesiden Outline.dk tilfældigvis en guide til dig, der har en husttand i mere klassisk stil og derfor søger Nye vinduer i gammel stil dertil, som matcher.

Hvis man for eksempel er indehaver af en patriciervilla, så råder Outline.dk at man vælger en vinduesserie bestående af træ, medmindre man ikke er meget vinduer, der kræver vedligeholdelse. Hvis dette er tilfældet kan man i stedet benytte sig af vinduer i Træ eller Alu. Derudover så siger de, at til patriciervillaens smukke, romantiske look vil det ofte passe bedst ind i stilen at vælge dannebrogsvinduer med små sprosser.

Hvad er typisk nye vinduer i klassisk stil?

Hvis man ønsker et rigtig typisk klassisk dansk look i sin husstand gennem vinduerne, så er bondehusvinduer eller dannebrogsvinduer, nok den optimale løsning, dog kan vinduer med mere en fire sprosser ligeså skabe et mere romantisk look, såsom palævinduer. Bondehusvinduer findes især i gamle bondehuse og er meget udbredte i Danmark. De har typisk 2 fag og 1 eller flere vandrette sprosser. Dannebrogsvinduer ligner et dannebrogsflag og har været brugt i huse siden 1700-tallet. Sidst men ikke mindst så er palævinduer store, småsprosset vinduer med mindst 1 lodret og 1 vandret post, mindst 4 rammer og mindst 1 lodret og 1 vandret sprosse i hver ramme. Dog er disse tre typer vinduer ikke de eneste muligheder, da der eksisterer et hav af vinduestyper. Derudover, så er det ligeledes muligt at skabe sit helt eget design af vinduer, hvis ma finder den rette forhandler, der tilbyder dette.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *