Skab unikke udendørsarealer

Er du træt af at gå hen ad en havegang, hvor fliserne ligger ujævnt, er knækkede og ukrudtet gror op mellem revnerne? Selvfølgelig kan du give det en højtryksrensning og give dem nyt liv, men du kunne også overveje, om det i virkeligheden er på tide, at du får lagt helt nye fliser. Måske har fliserne, der ligger der allerede, ligget der siden huset oprindeligt blev bygget. Dermed er det ikke sikkert, at du har haft indflydelse på, hvilke sten der blev valgt.

Det kan du få. Der findes et utal af forskellige fliser, man kan anlægge på sin havegang, og med nem montage går det let. Du kan lynhurtigt give hele matriklen et nyt look, og selvom det udelukkende er fliserne, du skifter, kan det være med til at gøre, at selve huset også kommer til at se friskere og mere indbydende ud. Førstehåndsindtryk betyder meget, og her har fliser en hel del at skulle have sagt.

Når man har sagt A, må man også sige B

Det betyder også, at hvis først du begynder at omlægge havegangen, så følger indkørslen også med. Tit hænger de to ting sammen, og så nytter det ikke, at typen af fliser skifter undervejs. Der findes en lang række fliser til indkørsel, som både kan holde til, at bilerne kører frem og tilbage hen over dem, og som giver et flot look. Der er flere forskellige ting at vælge mellem, og du kan vælge alt fra en flise med et meget strømlinet og glat udseende til en, der er mere rå og som fremstår lidt mindre ordentlig.

Det hele handler om, hvordan resten af haven ser ud. Hvis du går meget op i at have en have, der står snorlige, så kan en simpel sten være med til at fremhæve det, mens en have, hvor vilde blomster skyder frem, kan have gavn af rå fliser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *