Bloggen

Indret dit hjem med et stilrent køkken: Få et håndbygget snedkerkøkken

Køkkenet er et vigtigt sted i hjemmet, så derfor giver det god mening, hvis du godt kunne tænke sig at få skiftet sit gamle køkken ud med et nyt stilrent snedkerkøkken af høj kvalitet. Faktisk, er det lige, hvad du får mulighed for hos Handcrafted Interior, der sammen med sine snedkere og designere nok skal hjælpe dig med at vælge lige det køkken, som du længe har drømt om. Lyder det interessant? Så kan du læse mere om deres snedkerkøkkener i denne artikel.

Køkkenet har en helt særlig plads i hjemmet. Det er stedet, hvor familien samles, og hvor I kan tilbringe mere tid sammen ved enten at lave aftensmaden i fælleskab eller spise et godt måltid sammen med spisebordet. Køkkenet er stedet, hvor du kan samle din familie og dine venner over et godt måltid, og på den måde er det stedet, hvor du kan skabe gode minder med dine nærmeste. Eftersom køkkenet har så stor betydning, er det også vigtigt, at det et godt og funktionelt sted, der passer godt til stilen i resten af hjemmet. Lige netop det får du mulighed for at sørge for gør sig gældende med hjælp fra Handcrafted Interior.

Hos Handcrafted Interior kan du, gennem hjælp og inspiration fra deres designere, få lige det køkken, som du godt kan tænke sig. Med hjælpe fra deres snedkere, der ikke blot skabere dit køkken, men også monterer det, vil dit drømmekøkken blive til virkelighed. 

Skab et pænt rum med et snedkerkøkken af høj kvalitet

Med et nyt køkken fra Hancrafted Interior skal din hverdag blive nemmere, da de kan designe et køkken, der vil komme til at passe så godt ind i den som muligt. Der findes nemlig ingen standardmål, og på den måde gør de det muligt at skabe et køkken, der udnytter rummet i dit hjem optimalt, så det dermed bliver funktionelt og gør det nemt for dig at lave mad. 

Handcrafted Interior har mange køkkenserier i forskellige stilarter, så på den måde vil du kunne finde lige den stil, der passer bedst til dig samtidig med, at du får et køkken i gode materialer, så du beholder det i lang tid. Hos Hancrafted Interior har du ikke kun mulighed for at købe et nyt køkken til dit hus eller din lejlighed, men hvis du har et sommerhus, gør de det også muligt at få skiftet køkkenet ud der. Så hvis du mener at det er på tide at undersøge, hvilke muligheder der er for et nyt snedkerkøkken, kan du altid bestille et møde med en af virksomhedens designere på deres hjemmeside. Mødet vil foregå i virksomhedens showroom enten i Århus eller København. 

Med abonnement på varmepumper kan du nu blive mere miljøvenlig

Du læste rigtigt. Du kan blive mere miljøvenlig ved at tegne et abonnement på varmepumper. Ikke nok med at varmepumper er en mere miljøvenlig måde at opvarme sit hjem på, så er dét at betale via abonnement også en mere simpel løsning. I denne artikel kan du læse om fordelene med varmepumper, og hvorfor det kan være en god idé at tegne abonnement på disse miljøvenlige løsninger.

Hvorfor overhovedet opvarme boligen med en varmepumpe?

Først og fremmest er en varmepumpe en miljøvenlig løsning til opvarmning af din bolig. Med en varmepumpe tager den varmen i luften og i jorden, og bruger det til at opvarme din bolig. Desuden er varmepumpen billigere i drift, og kan faktisk trække varme ud af luft helt ned til de helt kolde minusgrader – ja faktisk helt ned til minus 25 grader.

Varmepumper på en nem betalingsmåde

Det behøver slet ikke at være kompliceret, når det kommer til udgifterne og betalingerne af en varmepumpe. Du kan nemlig få varmepumper på abonnement, og dét er altså smart til dig, der gerne vil have fast lav pris om måneden, og samtidigt få opvarmet dit hjem mere miljøvenligt.

Varmepumper på abonnement kan noget helt særligt: Du får en grøn og billig varme, der samtidig støtter klimaet.

Der findes flere forskellige abonnementsløsninger afhængigt af, om du er interesseret i en luft til luft varmepumpe eller en luft til vand varmepumpe. Luft til luft varmepumpen er især populær til sommerhuse, feriehuse og parcelhuse. Luft til luft varmepumpen er nemlig også i stand til at levere aircondition, så du og familien kan blive kølet ned på de varme sommerdage. Luft til vand varmepumpen er mere relevant for gulvvarme eller radiatorer.

Uanset om du går med den ene eller anden type varmepumpe, kan disse fås på abonnement, så du nemt og bekymringsfrit kan optimere boligen miljøvenligt.

5 elementer du ikke må overse, når du skal købe dit første hus

At købe et hus er en stor investering, og det er vigtigt at være godt forberedt. Når du skal ud og købe dit første hus, kan der være mange ting at overveje og tage højde for. 

Det er let at overse noget eller glemme nogle af de vigtige elementer, som du bør have i tankerne under processen med at købe dit drømmehus.

Vi har her samlet fem elementer som du aldrig må overse, når du skal ud på boligmarkedet for første gang.

1. Finansiering og budgettering

Når du skal købe dit første hus, er det vigtigst af alt at sikre, at du har råd til det. Det kan være en overvejelse af hvor meget du kan låne, hvilken type lån der passer bedst til dig, og hvor meget du har råd til at betale. Det er vigtigt at have et klart overblik over din økonomi, så du undgår at ende med en bolig, som du ikke har råd til og hvor du risikerer at komme i økonomisk ubalance.

Det er derfor en god ide at være realistisk omkring dit budget og skabe et overblik inden du foretager din investering.

2. Vurderinger og ejendomsinspektioner

For at sikre, at du får det bedste ud af din investering, er det vigtigt at vedhæfte ejendomsvurderinger til købskontrakten. 

Disse vurderinger giver dig et klart overblik over, hvad huset er værd og kan give en idé om, hvor meget du skal betale. 

Det er desuden vigtigt at få foretaget en ejendomsinspektion, så du er klar over eventuelle skader og reparationer, som du skal foretage efter et køb.

Her er det især en god idé at være obs på:

  • Vinduer, døre og isolering
  • Gulv og tag
  • Kloakker og rør
  • El-installationer
  • Værelsesstørrelser

3. Havens størrelse og vedligehold

Hvis du har en stor have, skal du være opmærksom på de omkostninger der følger med vedligeholdelsen. 

Desuden kan det være vigtigt at tjekke, om der er en særlig plan for beplantning og hække, som skal følges. 

En lille have kan nemt blive hyggelig og med lidt omtanke, kan du også gro både blomster og planter her. Det kan du eksempelvis gøre med en plantekasse fra Landhave.

4. Områdets infrastruktur

Det er vigtigt at undersøge kvaliteten af det område, som du overvejer at flytte til. 

Tag et kig på de lokale skoler, supermarkeder, daginstitutioner og offentlige transportmuligheder. 

Det kan være en god idé at tale med naboerne for at få en idé om, hvordan det er at bo i området.  

5. Jordkvaliteten

Det er vigtigt at vide, hvilken slags jord der findes på ejendommen. Det har stor betydning for den mængde af vedligeholdelse og reparationer, som skal udføres i fremtiden. Det kan også have betydning for muligheden for at tilbygge på grunden. 

Derudover er det en god idé at undersøge, om der er kendte forureninger eller giftige materialer som arsensulfid eller PCB på grunden. Det kan betyde forskellen mellem at bo i et sundt og trygt miljø og et farligt miljø.

Der er mange ting at holde øje med, når du skal købe dit første hus. At have et godt overblik og være opmærksom på de fem elementer som nævnt ovenfor, vil gøre en stor forskel for dit køb. 

Det er værd at tage sig tid til at undersøge disse elementer og sikre, at du får det bedst mulige ud af din investering.

God boligjagt.

Derfor bør du overveje et elegant snedkerkøkken

Det kan være svært endeligt at beslutte sig for, hvordan man gerne vil have sit køkken til at se ud. Når der er så mange muligheder, både i form at færdige og skræddersyede løsninger, hvordan kan man så vide, at man har fundet det helt rigtige? Måske ligger svaret i virkeligheden i, hvad det er, der betyder mest for dig. Og måske er det helt enkle svar, at du skal have dig et skræddersyet snedkerkøkken. Læs med her, for at blive lidt klogere på, om det er det rigtige for dig, eller få dit eget snedkerkøkken her.

Få flere naturlige elementer i hjemmet

Et af de helt store argumenter for at vælge netop denne løsning er, at det giver dig muligheden for at få flere naturlige elementer i dit hjem. Det kan således være et godt valg til dig, der både går op i, hvordan tingene ser ud, og hvordan de er lavet.

For dit snedkerkøkken vil nemlig blive fremstillet i træ. Der findes dog rig mulighed for selv at vælge, hvilken slags træ du vil have. Men det betyder, at du får et smukt, enkelt og tidløst udtryk.

Dertil er det selvfølgelig også et godt valg, hvis du går op i bæredygtighed. For med et materiale som træ gør du også brug at en naturlig og nedbrydelig ressource. Det vil derfor ikke bare se moderne ud, men vil også passe ind i et moderne fokus på klimavenlighed.

Få alt det, du ønsker dig

Sammenlignet med muligheden for at få en færdiglavet løsning, så er der også den store fordel ved dette valg, at du kan få lige præcis det, du ønsker dig. Du får en løsning, der er tilpasset dig hjem og dine behov. Selvom det i første omgang vil kræve lidt mere af dig, så kan du altså sikre dig, at du bliver glad i længden.

Sådan skaber du en hyggelig entré

Artiklen er sponsoreret

Din entré er det første, som dine gæster oplever, når de kommer på besøg i dit hjem. Hvis du derfor gerne vil give dine gæster et godt førstehåndsindtryk, er entréen det oplagte sted at gå i gang. Din entré skal først og fremmest være i en stil, som du synes om. Det er jo trods alt dit hjem. Gå derfor aldrig på kompromis med dine personlige præferencer, når du skal skabe din entré.

Når det så er sagt, er der ikke noget i vejen med at lade sig inspirere af andre entréer. Derfor kan du i de følgende to afsnit af denne artikel få et par tips og tricks til, hvordan du kan skabe en hyggelig og indbydende entré.

Gør din entré personlig

Der er ikke noget i vejen med at have et par personlige ting i entréen. Det kan eksempelvis være feriebilleder, familiebilleder eller noget helt tredje. Det vigtigste er bare, at der er plads til folks sko og overtøj. Hvis du har vinduer i din entré, kan du også investere i nogle flotte gardiner. Gardiner har selvfølgelig den praktiske funktion, at de skal skærme af for sollys, men de fungerer også glimrende som pyntegenstande. Hvis du derfor kan finde nogle gardiner, som supplerer din nuværende stil i entréen, vil dette uundgåeligt være med til at gøre din entré endnu hyggeligere. Du kan købe dine nye gardiner ved at bestille en gardinbus.

Skab den rigtige belysning i entréen

Belysningen i din entré er ikke uvigtig, når det kommer til den samlede atmosfære. Hvis lyset er for skarpt, kan det få din entré til at virke en anelse kold og kynisk. Hvis belysningen derimod er for dæmpet, kan din entré fremstå melankolsk. Det er derfor vigtigt, at du finder en mellemting i forhold til belysningen. Her må du eksperimentere med din nuværende belysning.


Notice: Trying to get property 'roles' of non-object in /home/aze1234test/j-v.dk/wp-content/plugins/seoworks/seoworks.php on line 400

Isoleringsguide: sådan isolerer du effektivt til vinteren

Vinteren nærmer sig med hastige skridt. Derfor er det vigtigt, at du investerer i effektiv isolering til vinteren. Det lyder måske let, men de stigende naturgaspriser kan gøre det svært at få både effektiv og holdbar isolering til boligen. Der er dog flere forskellige ting, du selv kan gøre for at isolere boligen effektivt til vinteren, uden det behøver at koste dig en formue! Læs med herunder, hvor du får en komplet isoleringsguide med alt den information, du skal bruge.

Hvorfor stiger priserne?

Du undrer dig måske over, hvorfor priserne helt præcist stiger. Dette er der flere forskellige grunde til. Den primære grund er, at efterspørgslen er for høj, og udbuddet er alt for lavet. Dette gør, at man tvinger priserne op. Er man villig til at betale prisen, kan man hurtigt isolere boligen til vinteren. En anden grund til at priserne stiger lige netop nu, er, at der er krig. Der er nemlig krig mellem to af de lande, der sidder på mest naturgas samt olie. Der er altså næppe meget at gøre ved de stigende priser. Kilde: DinFagpartner.dk

Rørisolering

Der er som tidligere nævnt ikke meget at gøre ved de stigende naturgaspriser. Det eneste du kan gøre er at forsøge at isolere din bolig selv. Ønsker du at gøre dette billigt, men effektivt, kan du med fordel benytte dig af rørisolering. Når der er tale om rørisolering, er det i virkeligheden isolering af varmerør og vandrør i boligen, der menes. Du kan sagtens selv foretage rørisolering, hvis du ønsker at gøre det ekstra billigt. Alt du skal gøre er at investere i din fortrukne form for isolering – dette kunne eksempelvis være rockwool. Dette er billigt og desuden let at få fingrene i, i diverse byggemarkeder. 

Hulmurisolering

Hvis det ikke er dine vand-og varmerør, der er problemet, men i stedet væggene i din bolig, kan du vælge at hulmurisolere. Ligesom førnævnte løsning, er dette en effektiv løsning, der med sikkerhed vil kunne betale sig på varmeregningen. Hulmurisolering er dog en smule mere omfangsrig, da der her er tale om alle større vægge i din bolig. Vælger du hulmurisolering, er det en god ide at bruge et professionelt isoleringsfirma. Kun på denne måde kan du være sikker på, at din isolering er påsat korrekt. Professionelle isoleringsfirmaer har en række værktøjer, der sikrer, at der bliver brugt den rette mængde isolering til hver væg i boligen. Har du en beboelig kælder i din bolig, kan det især være en fordel at benytte hulmurisolering!

Udvendig isolering

Sidst, men bestemt ikke mindst, kan du vælge at isolere din bolig effektivt med udvendig isolering. Her kan du vælge mellem flere forskellige isoleringsmetoder. Fælles for de forskellige isoleringsmetoder er, at de alle kan spare dig en masse penge på energi-og varme regningen! Udvendig isolering er især en fordel for dig, der ejer en ældre bolig med forskellige skader på boligskelettet. Vælger du udvendig isolering, skal du dog være klar over, at det er en større omgang. Det er vigtigt, at du investerer den rette mængde penge i projektet – husk, at de kommer tilbage igen!

Spar tid med en robotplæneklipper

Hvis du er den heldige ejer af en have, har du nok slået græs en del gange i løbet af dit liv. Det kan imidlertid også være, at du har hyret en havemand til at gøre dette, da det som regel kan tage en del tid at udføre havearbejde. Dette kan du dog slippe for, hvis du investerer i en robotplæneklipper, som kan klare arbejdet for dig.

Nyd udsigten og slap af i haven

Hvis du køber en robot plæneklipper, som kan klare græsset for dig, kan du således bruge din tid på at nyde udsigten, og i stedet slappe af i haven. Det kan også være, at der er andre opgaver i haven, som du hellere vil fokusere på, da du måske finder disse mere interessante end at slå græs. Uanset hvad du foretrækker, sørger denne plæneklipper for, at græsset bliver flot, hvorfor du ikke skal tænke på dette.

Hvordan fungerer den?

De fleste plæneklippere fungerer således, at den indstilles til et bestemt program, hvorefter den selv kan finde tilbage til stationen, hvor den bliver opladt. Mange af dem kan endda indstilles sådan, at den får et fast ugeprogram, så den selv ved, hvornår den skal slå græsset. Derfor behøver du ikke en gang at tænke på, hvornår du mon bør sætte robotplæneklipperen til at slå græs – den gør det bare helt af sig selv.

Se det store udvalg

Online kan du udforske udvalget, når det kommer til plæneklippere. Hvis du hører til den gruppe, som selv foretrækker at klare græsset selv, kan du naturligvis også vælge en helt normal plæneklipper, som du kan anvende på den traditionelle måde. Nogle finder det nemlig afslappende at gøre selv, hvorfor en robotplæneklipper måske ikke er et godt bud. Men hvis du ønsker at slippe for at tænke på græsset, ville dette være en genial løsning til haven fremover.

Bred og præciseret belysning med loftlamper

Mange vælger at udsmykke boligen med møbler, lamper eller tilbehør ud fra om de individuelle genstande er pæne eller æstetiske attraktive. Dette kan være yderst forståeligt, da elementerne har en større indflydelse på boligens indre- og ydre udtryk. Der findes mange forskellige faktorer, som forbrugeren bør forholde sig til i selve købsprocessen. En loftlampe kan vurderes ud fra udtrykket, formerne, farverne og funktionerne. Der er en større variation på markedet, når det kommer til loftlamper.

LEDProff tilbyder forbrugeren lamper og LED pærer i høj kvalitet. Standarden bliver taget til næste niveau, når du kan finde belysningsmuligheder, der kan opfylde diverse behov og ønsker. De kan levere loftlamper, der leverer funktionelt og effektiv belysning, så du får den helt rigtige lyskilde i boligen.

Anvend loftlampens diffuse og generelle belysningsegenskaber

En loftlampe kan blive selve grundbelysningen i din bolig. Loftlampen formår at belyse større arealer en væg- og bordlamper. Den betegnes som en effektiv og kvalitetssikker

Loftlamperne bidrager med en bred, diffus og generel belysning af et rum. De kan blandt andet anvendes flere forskellige steder i boligen. Som udgangspunkt anvendes en loftlampe i centrum af det rum eller den genstand, som du ønsker skal belyses. Det vil sige, at hvis du skal have loftlampen hængende over skrivebordet, så er det som oftest i centrum over bordet, at lampen skal placeres. Dog kan loftlamperne ligeledes anvendes i andre rum, hvor mange også er begyndt at hænge dem op i hjørnerne. Samtidig kan det give et friskt pust og interessant spil til belysningen, hvis loftlamperne bliver hængt op i forskellige højder og lidt skudt fra hinanden.

Blandt andet kan placeringen af en loftlampe være betydningfuld for selve udtrykket. Hvis loftlampen skal hænge over spisebordet, så skal du med de større lamper sørge for at afstanden til bordet er mellem 60-75 centimeter, hvorimod de mindre lamper kan hænge i 55-65 centimeters højde. Derudover skal du være opmærksom på, at hvis du har loftlaper hængende ned over bordpladen i køkkenet, så skal de være højere oppe. Dette så du får de bedste forudsætninger for at udføre de forskellige arbejdsopgaver, der er en nødvendighed i et køkken.

Sådan vælger du den rigtige loftlampe

Loftlamper skal hænges op – og dermed skal du inden købet have et større indblik i, hvilket formål lampen skal opfylde. Den kan ikke placeres ligeså mange steder som for eksempel en væg- eller bordlampe kan. Derfor kan købsprocessen kræve lidt mere med en loftlampe. Du kan dog med den rigtige indgangsvinkel ende med en lampe, der er langtidsholdbar og æstetisk indbydende.

Som tidligere nævnt bør du gøre dig nogle overvejelser indenfor diverse faktorer såsom udtryk, former, farver, funktioner og behov, når du anskaffer dig en loftlampe. Det kan blandt andet være væsentligt, at du vurderer, om du skal pynte boligen med varm eller kold belysning. Hvis rummene er lyse, lette og rene, så kan den kølige tone give en steril stemning, hvorimod den varme vil tilføre noget charme og hygge.

 

Sådan indretter du dit hjem med håndlavet interiør

Har du netop købt et nyt hus eller fået et nyt hjem, og skal du i gang med at indrette det fra bunden? Så er der mange muligheder for dig, når det kommer til din indretning. Det er altid en god idé at vælge interiør i god kvalitet, og som kan holde i mange år, og her kan du læse, hvordan du finder det bedste håndlavet interiør til dit nye hjem. 

Dette skal du overveje, når du skal indrette dit hus 

Når du skal indrette dit hus, så er det vigtigt, at du holder dig til din stil og den form for interiør i dansk design, som du bedst kan lide. På den måde kan du sikre dig, at du indretter dit hus mest bæredygtigt, og at du dermed også bliver gladest for din indretning. Det vil sikre dig i fremtiden, og sørge for, at du ikke har lyst til at ændre på din indretning igen og igen. Fordi du vælger håndlavet interiør i god kvalitet, som kan holde i mange år ud i fremtiden. 

Det er vigtigt, at du har et tema i dit interiør, når du skal indrette dit hus. På den måde kan du sørge for, at du har en rød tråd i din indretning, og at alle dine ting passer sammen. Hvis du synes, at det er svært at have en rød tråd i din indretning, så kan det være en god idé at finde inspiration online. Så kan du se, hvordan andre har indrettet deres hjem, og så kan du blive klogere på, hvordan du bedst selv kan lide at indrette dit eget hjem. 

Sådan finder du det lækreste håndlavet interiør fra Danmark

Hvis du er på udkig efter noget lækkert håndlavet interiør fra Danmark, så er der to muligheder for dig. Enten kan du besøge nogle danske byer og gå på opdagelse i, hvad de har af muligheder og ting. Det er oftest i de små og hyggelige byer, at du kan finde nogle lækre og unikke former for interiør.

I de små byer har du også mulighed for at blive inspireret til noget håndlavet interiør, som du måske ikke havde tænkt på før. Det er altid en god idé at tage på inspirationstur, når du skal indrette dit hjem. Fordi du har mulighed for at få nye idéer og finde noget interiør, som du måske slet ikke havde fundet, hvis du ikke var taget afsted. 

Kig online

Den anden mulighed, når du er på udkig efter noget lækkert håndlavet interiør fra Danmark er, at du kigger online. Der er jo naturligvis et hav af lækre hjemmesider, hvor du kan finde det lækreste interiør. Du har også mulighed for at blive inspireret online, og for at finde unikke ting til dit hjem. Det vigtigste er, at du køber noget, som du vil blive glad for, og som kan holde i mange år. Tænk på den røde tråd i din indretning og sørg for, at tingene passer sammen. 

Mangler du udlejnings materiel?

Sidder du lige nu og er i gang med den helt store renoveringsplanlægning? Er det en affære der er langvarig? Ja så kan det være at du skal overveje om du kan bo et andet sted undervejs, eller måske bør benytte dig af noget materieludlejning. Det er nemlig ikke altid muligt at blive boende i sit eget hjem imens en renovering står på. Du kan i her læse meget mere om materieludlejning og hvad dette kan gøre for dig og din husstand.

Danskerne elsker at renovere

Hvis der er noget vi danskere elsker, ja så er det at bygge om og renovere. Vi går meget op i at vores hjem, er i tiptop stand, hvorfor en ommøblering, renovering eller måske ombygning kan være nødvendig. Det gælder både badeværelse, køkken, stue og værelserne i hjemmet, ja der er mange elementer at gå i gang med.

I de seneste år har renoveringerne og ombygningerne virkelig taget fart, og danskerne havde pludselig tiden til at udleve deres drømme herhjemme i Danmark og i deres hjem. Derfor er det at renovere altså noget helt almindeligt her i Danmark.

Overvej materieludlejning

Hvis du skal have renoveret i dit hjem, og derfor havde revet flere dele af dit hjem ud, og have mange håndværkere til at bevæge sig rundt i dit hjem. Så kan det være rart at man kan trække sig tilbage derfra, især hvis man har børn eller bare en travl hverdag på jobbet. Derfor finder nogle midlertidige boliger, hvor de kan bo imens renoveringen finder sted. 

Det er dog en oplagt mulighed i stedet at overveje udlejning af materiel. Dette kan nemlig være meget billigere, men det kan også gøre det muligt for dig stadigvæk at være med i processen og ikke skulle flytte børn eller resten af husstanden væk fra vante omgivelser.

Materieludlejning omfatter eksempelvis mandskabsvogne, beboelsesvogne, toiletvogne og meget mere. Det er dermed en måde for dig at kunne bo og leve ved siden af dit hjem, imens det bliver forvandlet til det drømmehjem du går og tænker på. Hvis man benytter sig af materieludlejning, så vil man få muligheden for, stadig at have flere værelser, køkken og bad, imens man er lige ved siden af sit hjem, og dermed ikke skal til at forholde sig til et helt nyt udlejet hjem, eller bo på sofaen hos familie eller venner.

Se om det er noget for dig

Hvis du klikker dig ind på linket ovenfor, så vil du kunne se en stor mængde materieludlejning. Herigennem kan du med sikkerhed finde noget der passer perfekt til jer, og som kan gøre jeres hverdag meget nemmere imens renoveringen foregår. Alt du skal gøre er at klikke ind på linket ovenfor, og kontakte udbyderen af den materielle udlejning. Så finder i med sikkerhed en god pris og en løsning der tjener dig godt i den periode du ikke kan bruge dit eget hjem.